Despre noi

TRIDEX SPORT
ARENA

TRIDEX Sport Arena este specializată pe agrement, destinată jocurilor sportive desfășurate pe terenuri cu suprafețe reduse de fotbal și terenuri de tenis de câmp cu suprafețe de zgură.

Activitățile sportive se pot desfășura atât ziua, cât și noaptea, datorită faptului că unitatea noastră este dotată cu instalație de nocturnă.

Complexul dispune de o bază sportivă modernă, care îi permite să ofere servicii de calitate pentru echipe de sportivi profesioniști sau amatori.

Terenurile noastre de sport au fost construite ținând cont de cerințele și necesitățile echipelor care se vor antrena aici, folosind cele mai bune materiale si cei mai buni profesioniști în domeniu.

Complexul cuprinde un teren de mini fotbal, trei terenuri de tenis de câmp, pe zgură, două terenuri roșu - tartan, pentru antrenamente copii, o recepție unde sunt primiți clienții, un Gentlemen’s Club care poate fi o oază de relaxare pentru cei ce ne trec pragul, tribune, vestiare utilate cu dușuri și grup sanitar pentru clienții acestei locații și saună.

Tridex Sport Arena pune la dispoziția clienților antrenori specializați pe fotbal și tenis, oferind lecții de antrenament pentru toate vârstele.