T’ai Chi Chuan

Despre


T'ai Chi Chuan, dansul spre o viata lunga, va va reda mobilitatea si va permite energiei interne sa circule armonios prin trup intarind sistemul imunitar si aducand un plus de energie la finele antrenamentului.

Yi Jin Jing, o metoda traditionala de inalta valoare ce este capabila sa intareasca corpul fizic, cu precadere asupra muschilor si a tendoanelor, va permite sa va pastrati flexibilitatea si vigoarea pana la adanci batraneti. Elemente din stilul Shaolin Kung Fu vor determina fortificarea si dezvoltarea armonioasa a trupului in cel mai natural mod.

 

Instructor: Daniel Ciobbanu


Daniel Ciobbanu, absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, licentiat in Educatie Fizica si Sport, promotia 2006, este singurul roman, pana in prezent, care a aparut de cinci ori pe coperta prestigioasei reviste pentru barbati, Men's Health.

Dupa mai multi ani petrecuti pe continentul asiatic acesta a descoperit un alt mod de abordare a sportului, anume, realizarea unei bune conditii fizice si psihice fiind intr-o competitie doar cu noi insine.